CUMHURİYET MILONGASI - Eski Ev Kafe Karşıyaka - TDJ Ali Şen - 29-10-2021 - Cuma



Sevgili İzmirli Tangoseverler,


Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun! Daha nice mutlu ve birlikte geçireceğimiz bayramlara! Bu bizim kolektif olarak aslında ikinci sonbaharımız. Ama geçen yıl pandemi yasakları vardı ve hiçbir etkinliğimiz yoktu, sadece fikir olarak vardık ve yasakların kalkmasını bekliyorduk. 

Öncelikle Ulu Önder Atatürk'ün Onuncu Yıl Nutku'nu dinleyelim:


DJimiz Karşıyaka Sanat ve Kültür Derneği'nden sevgili tango yoldaşımız Ali Şen. Ali bey Karşıyaka'da önce sevgili Mehmet Danacı'dan sonra da Ömer Levent Dinçer'den tango eğitimi aldı, ardından İzmirli sevgili Serhat Onuk'un öğrencisi oldu. Kendisi Karşıyaka Sanat ve Kültür Derneği'nin yanı sıra İzmir Özgür Tango Kolektifi'nin etkinliklerinin anonim DJ'liklerini de başarı ile yürütmektedir.  

Ali Şen tandalarını hazırlarken çok ince eleyip sık dokuyor. Çok gelişmiş, ince bir zevki var. Topluluğu ve seviyeyi iyi tanıyor, okuyor, ona göre program hazırlıyor. Botanik Park etkinliklerinde de salon etkinliklerinde de her defasında programını geliştirdi.  

Sevgili Ali Şen emekli İnşaat Mühendisi ve Kemalpaşa'da sahip olduğu arazide aktif olarak organik tarımla uğraşmakta, sağlıklı beslenme ve yaşam biçimi prensipleri ile özenli bir yaşam sürdürmekte, ailesine yeter miktarda meyve sebze yetiştirmenin yanında, hatırı sayılır miktarda kiraz ve üzüm üretmektedir. 


Mekan:

Etkinliğin gerçekleştirileceği Eski Ev Kafe Karşıyaka İzban Durağı'nın hemen yanında, erişim çok kolay. 


Konum ve Erişim:

Google Lokasyonu için:
Eski Ev Kafe - Karşıyaka




Keyifli bir milonga diliyoruz.


İzmir Özgür Tango Kolektifi adına,

Aren Leon, Moderatör



Comments

Popular posts from this blog

İZMİR ÖZGÜR TANGO KOLEKTİFİ'NİN GEREĞİ

Practilonga Malena - Volume 2 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Afrodit - 21 Ekim 2021 Perşembe

Practilonga Malena - Volume 4 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Ali Şen - 18 Kasım 2021 Perşembe