4. Karşıyaka Botanik Park Practilongası - TDJ Ali Şen - 24 Ağustos 2021




Şablonlarından dolayı Canva.com geliştiricilerine buradan teşekkür ediyoruz. Sayelerinde düzenli olarak göze hitabeden sade ve işlevsel tasarımları anında kullanabiliyoruz. Tasarımcı tango yoldaşımız sevgili Ayten Uğrasız'ın özgün ve estetik tasarımlarının yerini tutmasa da, sorunumuzu çözüyor.  


Sevgili İzmirli Tangoseverler,


Belki ilandan fark etmişsinizdir. "Gezici" kelimesini kaldırdık. Çünkü çoğunluk Karşıyaka'daki Botanik Park'tan çok memnun kaldı ve çok insanla Tango'yu karşılaştırma misyonumuza da uydu. Bu nedenle gezmemeye, yerleşmeye karar verdik :-) 

Diğeri de geçenlerde arkadaşlarımız Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Dr. Cemil Tugay beyefendi ile yine sokak etkinliklerimiz sırasında karşılaştılar, tanıştılar ve kendisinin destekleri için söz aldılar. Boranik Park'ta dans etmekte olduğumuz mekanı da bizler gibi dansçılar için tasarlayıp yaptırdıklarını, desteklerini sürdüreceklerini öğrendik. 

Yarın yine Karşıyakalı TDJ abimiz sevgili Ali Şen'in tandaları ile güzel bir gün geçirmeyi umuyoruz. Hepiniz davetlisiniz efendim. 

Aşağıda Tango kurallarını ve milonga adabını sizlere hatırlatıyoruz. Ancak iklimi, açık havada olduğumuzu, yeni başlayan seviyesinde de arkadaşlarımız olduğunu, bir salon milongasında olmadığımızı, practilongada olduğumuzu dikkate alarak burada tabii ki esnekliklerimiz oluyor. Zaman içinde bu kuralların ve adabın neden gerekli olduğu yeni gelenler tarafından da anlaşılacaktır.

Sevgili Sermet Sünnetçioğlu ve Filiz Altın tarafından kaleme alınan yazımızı sizlerle paylaşıyoruz. 

https://tangokolektifi.blogspot.com/p/tango-kurallari.html


Google Lokasyonu için:

Karşıyaka Botanik Park



Keyifli bir akşam diliyoruz.


İzmir Özgür Tango Kolektifi adına,

Aren Leon, Moderatör



Comments

Popular posts from this blog

İZMİR ÖZGÜR TANGO KOLEKTİFİ'NİN GEREĞİ

Practilonga Malena - Volume 2 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Afrodit - 21 Ekim 2021 Perşembe

Practilonga Malena - Volume 4 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Ali Şen - 18 Kasım 2021 Perşembe