Duyuru, Gelişmeler, Ara Kararlar ve Sonrası

Sevgili Tangoseverler,

Konuları kısa notlar halinde aktarıyorum:

1

İlk Practicamızı da Milongamız gibi Kültür Park'ta Mogambo Cafe'de 06-07-2021 SALI günü yaptık. 30'un üzerinde katılımcı oldu. Practica'nın başında katılımcılarla toplantı yaptık ve sonraki hafta içi buluşmaları sırası ile farklı  meydanlarda ve sokaklarda, halka görünür yerlerde yapma kararı çıktı. Bir sonraki buluşmamızın adresi Karşıyaka İskelesi yanındaki Botanik Bahçesi olacak. 

2

Dün, 07-07-2021 Çarşamba günü saat 13:30 ile 16:30 arasında 115 Karma Atölye'nin ve kolektifimizin de kurucularından maestromuz İrfan Uğur Üçel ile bir araya geldik - Mehmet Danacı, Aren Leon, Bengül Berberi. - İrfan okullar tarafı, ihtiyaçlar, hedefler, çatışma nedenleri, çözümler, yapılabilecekler hakkında bizlerle görüşlerini paylaştı ve bundan sonraki toplantımızın gündemini ve gününü belirleme sorumluluğunu üstlendi. Bu konuştuklarımız bir sonraki büyük toplantımızda hep beraber yeniden tartışılacağı için burada detaylara girmiyoruz. Daha geniş bir katılımla değerlendirilmesi gerekiyor. Keza konular ve takip edecek çalışmalar İzmir'de Tango'nun ve Tangocunun kaderini, hepimizi ilgilendiriyor.

3

Ancak bir güncelleme de yapmamız ve duyurmamız lazım. İrfan'dan Perşembe günleri Tangoizm'in Practilongalar düzenlemeye başladığını öğrendik ve telefonla teyit ettik. Katılımcılarımızın programlarının esnek olacağını da bildiğimiz için practica başında Perşembeye alınmasına karar verdiğimiz hafta içi buluşmalarımızı tekrar SALI günlerine alıyoruz.  

4

Mogambo Cafe Milongalarının sonraki DJ'lerini de size bildirelim. Özgür Şişik, Vera Aseeva, Caner Keskin, Gül Özarın, Ahmet Kepçe, İrfan Uğur Üçel, Ali Şentürk. Diğer arkadaşlarımızla da görüştükçe ve teyit ettikçe sizleri bilgilendireceğiz. - (Çağatay, Özgür, Julia, Nilay, Elda, İstanbul ve Ankara'daki arkadaşlarımız.... )

5

SALI günleri sokak/meydan/sahil etkinliklerimizde ise yine çalmak isteyen gönüllü DJlerimiz çalacak, ya da elimizdeki hazır ve sınanmış listeler ile etkinlikleri düzenleyeceğiz. Şimdilik onları da Milonga adabı ile düzenlemeyi planlıyoruz. 


Sevgilerle,

Aren Leon, Moderatör


Comments

Popular posts from this blog

İZMİR ÖZGÜR TANGO KOLEKTİFİ'NİN GEREĞİ

Practilonga Malena - Volume 2 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Afrodit - 21 Ekim 2021 Perşembe

Practilonga Malena - Volume 4 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Ali Şen - 18 Kasım 2021 Perşembe