5. Açık Hava Milongamız - Kültür Park Mogambo Cafe - TDJ İRFAN UĞUR ÜÇEL 1 Ağustos 2021 Pazar


 Sevgili Tasarımcı arkadaşımız Ayten Uğrasız'a bir defa daha teşekkürler. Beni büyük dertten, sizi de amatör bir görüntüden kurtardı. Ayten'in oğlu St Petersburg'da profesyonel olarak çalışıyor ve tatil için müstakbel eşi ile buradaydı, dolayısı ile geçen hafta vakti yoktu tasarımımızı yapmak için. Bu tasarımlar bizim yaptığımız şablonlar gibi kolay olmuyor. Güzel, orjinal ve yeni bir çalışma için emek ve vakit harcanıyor arkadaşlar. Göz nuru var burada. 


Sevgili İzmirli Tangoseverler,


Bu Pazar TDJ olarak Kolektifimizin kuruluşundan bu yana yanımızda olan ve 115 Karma Atölye'nin kurucusu, Eskişehir'den İzmir'e transfer ettiğimiz değerli Maestromuz İrfan Uğur Üçel olacak. İrfan pandemiden hemen önce 115 Karma Atölye'yi kurmuştu. Tüm zorluklara rağmen inat etti, mücadele etti ve İzmir'e güzide bir mekan ve okul kazandırdı. Kendisi hem Kooperatifçilik, hem de Ziraat Mühendisliği okudu. Şarapçılıktan da anlıyor, tasarımdan da. Ailesi Çanakkale'nin Çandarlı ilçesinde yaşıyor. 2 hafta önce sevgili Milongueramız Özge Genç ile nişanlandılar, Özge'nin Trabzon'dan gelen ailesi ve İzmir'in tangocuları ile kolkola horon teptiler. 

İrfan Uğur Üçel ve Özge Genç

İrfan Uğur Üçel ve Özge Genç


Etkinliği düzenlememizde bize destek olan, toplumsal / sivil / gönüllü çalışmalarımızda tüm İzmirliler olarak yanımızda hissettiğimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ve Kültür Park Şubesi'ne yine çok teşekkür ediyoruz. 

Ses sistemini kolektifimizin kurucu üyelerinden Burtay Mutlu ve oğlu Okyanus Mutlu temin ettiler. Onlara da çok teşekkür ediyoruz.

Lütfen gelmeden önce "Tango Kuralları" başlıklı yazıyı okuyunuz. Bu yazı İzmirli Tangueramız Filiz Altın ve TDJ Sermet Sünnetçioğlu tarafından başka dansçıların da görüşleri ve birikimleri sorularak hazırlandı. 

İzmirli sevgili Tanguera arkadaşımız Meltem Demirörs'ün uyarısı ile sizlere hatırlatmak istediğimiz bir husus var. Soğuk algınlığı ve / veya Covid semptomları gösteriyorsanız lütfen sağlık ocağına veya yakınınızdaki bir hastaneye gidiniz. Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman bizler hep buradayız ve bir başka etkinlikte sizleri yine aramızda görmek isteriz. 

Mogambo Cafe'nin ambiansı ve lokasyonu çok güzel, ancak dans zemini bakımsız kalmış, salon ayakkabılırına uygun değil. Günlük, hafif, tabanı pivot almaya uygun, kayabilen, mümkünse kösele tabanlı ayakkabıları tercih ediniz.  

Mogambo Cafe'nin tuvaletleri temiz tutulmakta ve bakımı yapılmakta olup soyunma odası ve oturma için bankları ve sandalyeleri bulunmaktadır.

İçeride 50 kadar sandalye ve 5 de bank bulunuyor. Herkes kendi oturacağı sandalyeyi alıp sonra da yerine bırakıyor. 

Lütfen içeceklerinizi ve suyunuzu yanınızda getiriniz. 

Eski bir İzmir Klasiği olan Kültür Park Mogambo Cafe'nin yerini sizlere hatırlatmış olalım. 



Ayrıca Mogambo Cafe ile ilgili bilgilenmek isterseniz sayın Gökhan Akçura'nın Facebook Post'unu okuyabilirsiniz. 

Keyifli bir Milonga geçirmenizi umuyoruz. 


Saygılarımızla,


İzmir Özgür Tango Kolektifi adına,

Aren Leon, Moderatör



Comments

Popular posts from this blog

Practilonga Malena - Volume 2 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Afrodit - 21 Ekim 2021 Perşembe

Practilonga Malena - Volume 4 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Ali Şen - 18 Kasım 2021 Perşembe

7. Mogambo Cafe Açıkhava Milongasının ardından - TDJ Anna Koroleva Herlan - Gece, Topluluk, Mekan ve Müzik 22 Ağustos 2021