1. Gezici Practilonga'nın ardından - Karşıyaka Botanik Park - 13 Temmuz 2021


Fotoğraflar için Sevgili Burtay Mutlu'ya çok teşekkürler.


Sevgili İzmirli Tangoseverler,

İlk Gezici Practilongamızı Karşıyaka'da Botanik Park'ta denize karşı, yıldızların altında yaptık. DJ'liğimizi sevgili Ali Şen abimiz yaptı. Tamamen Golden Age tandaları ile bize neredeyse bir Buenos Aires akşamı yaşattı. 

Dans pisti sıklıkla tamamen doluyordu. Duyurumuzu duyup gelenlerin dışında yoldan geçen ve tango bilen İzmirliler ve hatta İstanbul'dan ziyarete gelenler dahi Tango yaptılar. 

Yüzlerce kişiye görünür olduk ve seyredenler sıklıkla bizleri kameraya aldılar ve sosyal medya hesaplarında da gecenin görüntülerini paylaştılar. 

Bu gezici etkinliklerimizi halkın mekanlarında ve açık havada yapmayı sürdüreceğiz. Dansın insanlara mutluluk getirdiği, yaşam kalitesini artırdığı, erişilebilir bir keyif olduğunu göstermeye çalışıyor ve bunu yaparken de tabi ki Tangonun tadını çıkarıyoruz. 

Soranlara da İzmir Özgür Tango Kolektifi olarak bu etkinlikleri ve zaman içinde daha fazlasını sürdüreceğimizi, aktivitelerimizi Sosyal Medya kanallarından takip edebileceklerini, eğitim almak isterlerse de şehrimize ait çok sayıda okul olduğunu, değerli hocalarımız olduğunu, aynı sosyal medya kanallarından hepsinin iletişim bilgilerine ve etkinlik duyurularına erişebileceklerini söylüyoruz.  

Bu arada duyurularımızı yaptığımız iki FB sayfası var. İzmir Tango ve İzmir Tango Magazini - İzmir Tango Magazini dün itibarı ile 2000 katılımcıyı geçti. Sayfayı kuran sevgili Mehmet Can da etkinliğimize katıldı ve amaçlarımız, neden orada olduğumuz hakkında katılımcılara bilgi verdi. 

Bir sonraki Gezici Practilonga etkinliğimiz Konak / Alsancak tarafında, bayramdan sonra 27 Temmuz Salı akşamı olacak. Ama bayram tatilindeki Pazar günleri de yani 18 ve 25 Temmuz tarihlerinde Kültür Park Mogambo Cafe Milongalarımız devam edecek. 


Aren Leon, Kolektif Moderatörü


Comments

Popular posts from this blog

İZMİR ÖZGÜR TANGO KOLEKTİFİ'NİN GEREĞİ

Practilonga Malena - Volume 2 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Afrodit - 21 Ekim 2021 Perşembe

Practilonga Malena - Volume 4 - Eski Ev Kafe - Karşıyaka - TDJ Ali Şen - 18 Kasım 2021 Perşembe